Badut gogorik, benetan...? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, jarrerei buruzkoa.Moden eta publizitatearen eraginez sustatzen den bizitza-estiloan, alkoholak funtsezko pieza dirudi. Eragin horien aurrean jarrera kritikoa izateak alkoholaren gehiegizko kontsumoari lotutako arriskuen gaineko kontrol handiagoa ahalbidetuko du.Benetan egin nahi dugunari buruz hausnartzeak lan erraza dirudi, baina beti ez da hala. Gainerako pertsonen desirekin negoziatu behar izaten da, eta hori ez da beti lar erraza izaten.
DBH, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak