Guztiok hartzen ditugu drogak! ... ezta? (sekuentzia didaktikoa) / Edex (Hordago! programa, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, sinismenei buruzkoa.Talde bateko edo gehiagoko kide izatea garrantzitsua da, "animalia sozialak" gara eta. Baina taldean integratzeak guztiz benetakoak ez diren ideiak sorraraz diezazkiguke, baldin eta pentsatzen badugu mundu guztiak jokatzen duela gure lagunik hurbilenek egiten duten bezala. Gainera, talde bateko kide izateko gogoen ondorioz, nahi ez ditugun gauzak egin ditzakegu.Drogei dagokienez, zenbait egoeratan drogarik ez badugu kontsumitzen, taldeetatik kanpora gaudela senti dezakegu. Baina kontsumitzen ez baditugu, beharbada, esan nahi du jada ez garela mundu horren parte. Taldeak kontsumitu egiten du? Pertsona guztiek kontsumitzen dute? Ikus dezagun ea hori egia den.