Neure buruaren jabe ote naiz?! (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, informazioari buruzkoa.«Drogak» kategoria orokorrean barne hartutako substantziek antzeko zenbait ezaugarri dituzte. Besteak beste, honako hauek aipatu behar ditugu oso garrantzitsuak direlako: gure burmuinaren ohiko funtzionamendua aldatu dezakete, berez edo inguruabar zehatzetan ezusteko ondorio organikoak eta/edo psikosozialak eragin ditzakete eta zenbait mendetasun sor ditzakete.Sortutako menpetasuna fisikoa, psikikoa edo soziala izan daiteke edo hiru dimentsioen nahaste aldagarria. Droga batean edo batzuetan mendetasuna izanez gero, hartzen jarraitu beharra dago, kontsumo hori oso kaltegarria dela jakin arren.
DBH, 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak