Zeren bila zabiltza, bada? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, aisialdiari buruzkoa.Aisialdia aberastasun pertsonalerako, asebetetzeko eta sormenerako garaia izan daiteke, edo pasibotasunerako eta inertziarako garaia. Astea amaitu da, eskolak amaitu dira, eta dibertitzeko gogoa daukat, gustukoen ditudan gauzak eginez. Batzuetan, itxaropenen eta errealitatearen artean amildegia dago.Amildegi horren arrazoia errutina izan daiteke. Edo, bestela, inguruko aukeren gabezia. Baina inguruan faltan ditugun aukerak eraikitzen ikasi behar da. Ez dugu derrigorrez etsi behar, antzemandako gabezien aurrean.
DBH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak