Presioari aurre egiten (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, taldearen-presioari buruzkoa.Pertsona guztiak gaude presio eta eragin-iturri askoren menpe. Faktore horiei buruzko kontzientzia zenbat eta handiagoa izan, orduan eta autonomoagoa eta libreagoa izango da gure erreakzioa. Autoafirmazio pertsonala beharrezko gaitasuna da, presio-egoerei arrakastaz aurre egin ahal izateko. Hauskor bihurtzen gaituzten presioak antzematea eta presio horiek kudeatzen ikastea oso erabilgarria izango da.
DBH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak