Gainerakoekin dudan harremana (sekuentzia didaktikoa) / Edex (Hordago! programa, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, autoestimuari buruzkoa.Pertsonen arteko harremanen eta sentimenduen munduan moldatzen ikastea ez da erraza. Pertsona bakoitzak jokatzeko modu desberdina dauka, baina harreman hobeak izaten ikas daiteke. Gainerako pertsonengan ezaugarri positiboak antzemateak tolerantzia handiagoko jarrerak izaten laguntzen du, eta elkarbizitza sustatzen du.