Honako erabaki hau hartu dut (sekuentzia didaktikoa) / Edex (Hordago! programa, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, erabakimen-prozesuari buruzkoa.Erabakiak saiakeraz eta akatsez hartzen ditugu, gure aukeren ondorioak praktikan esperimentatuz. Aukera egokia ote da? Erabakitzen dugunean, egoeran eragiten duten elementu guztiak hartzen baditugu kontuan, gure erabakien gaineko konfiantza eta segurtasun handiagoa izango dugu. Horretarako, egoera ezagutu, jokatzeko modurik onenak pentsatu, erabaki, eta emaitza baloratu beharra dago.