Zer irabazten dut nik? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, jarrerei buruzkoa.Drogen kontsumoaren oinarrian negozio bat dago. Tabakoa edo alkohola ekoizten duten multinazionaletatik hasi eta legez kanpoko drogen mafietara heldu arte, denek lortzen dituzte etekin ekonomikoak, produktu horiek kontsumitzen dituzten pertsonen osasunean oinarrituta.Norbaitek euren produktua erosten duenean, pertsona horrek neurri handiko merkatu bat elikatzen du. Merkatu hori existitzen dela jakinez gero eta nola funtzionatzen duen ulertuz gero, jarrera kritikoa hartu ahal izango dugu. Tabakoaren adibidea hartuko dugu, hori ulertu ahal izateko.
DBH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak