Zer dago jokoan? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, sinismenei buruzkoa.Jokoek duten gauzarik dibertigarriena da irabazi edo galdu egin daitekeela. Baina, beharbada, guztiarekin jokatzea ez da beti oso dibertigarria. Edozelan ere, jokoaren arauak ezagutu behar dira. Drogen kasuan, informazio hori funtsezkoa da.
DBH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak