Drogen merkatua (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, informazioari buruzkoa.Gaur egun, "infoxikazio" hitza erabiltzen da, egunero jasotzen dugun gehiegizko informazio-kopuruari erreferentzia egiteko. Komunikabide guztietatik, mota guztietako informazio-olatuak heltzen zaizkigu. Baina informazio horretatik, zenbat da benetan erabilgarria? Zenbat da benetakoa? Zein puntutaraino fida gaitezke informazio horretaz?Esku artean dugun informazioa kudeatzen jakitea funtsezkoa da. Drogei dagokienez, egiazko informazioa erabili behar da. Horretarako, drogen merkatuari buruzko zerbait gehiago jakingo dugu.
DBH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak