Erabakitzeko duzun gaitasuna aztertu (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, taldearen-presioari buruzkoa.Autoberrespena da norberak sinesten duenari eta norberak hartzen dituen erabakiei tinko eustea, salbu eta erabaki horiek, praktikan, eraginkorrak ez direla ikusten bada. Taldearen presioari aurre egiten ikasteak eskumen eta baliabide pertsonalak eskuratzea dakar, presio egoerei aurre egin ahal izateko. Inor ez dago presioetatik libre, baina presioei eraginkortasun handiagoz aurre egiten ikas dezakegu.
DBH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak