Zer gertatuko da hauxe erabakitzen badut...? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, erabakimen-prozesuari buruzkoa.Erabakitzea zalantza bakoitzerako konponbide egokia aurkitzen saiatzea da. Gehienetan, zalantza hori hutsala izaten da: alkandora urdina jantziko dut, ala marroia? Beste batzuetan, ondorio handiagoak izan ditzake: onartuko dut zigarro hori, ala ez?Drogen kontsumoaren aurrean modu arduratsuan erabakitzeko, prozesuaren inplikazioak aztertu behar dira; modu horretan, ez da erabaki oldartsurik edo inkontzienterik hartuko, ez eta beste pertsonen presioagatik sortutako erabakirik ere.
DBH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak