Asteburuan... (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, aisialdiari buruzkoa.Pertsona batzuek beti egiten dituzte jarduera berberak denbora librean. Beste batzuk aisialdi askotarikoaz gozatzen saiatzen dira, ez aspertzeko. Beti ez da erraza norberaren gogoen arabera jokatzea, presio sozial asko daudelako (modak, besteak beste) denbora librea oso modu jakinetan erabil dadin: kontsumituz, alegia. Eman diezaiogun begirada bat asteburuari.
DBH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak