Aginagako izenez Frantziatik ekarri (sekuentzia didaktikoa) / Edex (Hordago! programa, 2011)
"Hordago!" programaren sekuentzia didaktikoa, eraginei buruzkoa.Komunikazioaren eta irudiaren garaian bizi gara. Gure iritzietako asko telebistatik, iragarkietatik, sare sozialetatik... jasotzen ditugun mezuen arabera eraikitzen dira.Etengabe heltzen zaizkigun mezuek eragina dute gure pentsatzeko moduan. Hori dela eta, egiazkoa den eta egiazkoa ez den informazioaren artean bereizi beharra dago.