Zergatik erre behar dut? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, jarrerei buruzkoa.Informazio ugari eskuratu daitekeen arren, tabakoa erretzen hasteko faktore asko daude. Jakin-mina eta taldearen presioa dira faktore horietako esanguratsuenetakoak.Informazio egokiak jakin-mina ase dezake, eta, taldearen presioari aurre egiteko, asertibotasuna gara daiteke.Ikus dezagun.
DBH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak