Zer egingo duzu asteburuan? (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, aisialdiari buruzkoa.Aisialdiaren esperientziak lotura estua du drogen kontsumoarekin. Publizitateak, modek eta jolas-industria boteretsuaren eraginak «gazte izatearen» irudia sortu dute. Horren arabera, asteburuetako gauetako astialdia da lehentasunezko aisialdi-eremua.Baina, asteburuan, denbora librea modetatik kanpo eta modu alternatiboan bizi daiteke.
DBH, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak