Mitologiak (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, sinismenei buruzkoa.Alkoholari buruzko sineskeriak zalantzan jartzeak erabaki arrazoituak hartzen laguntzen du; izan ere, sineskeria horiek ez dira buruko elaborazio sinpleak; aitzitik, ekintzarako prestatzen gaituzte. Edari alkoholdunei buruzko informazio arrazionalak jokoan dauden inplikazioak modu erreflexiboan kontuan hartzen lagunduko du, edozein erabaki hartu aurretik.
DBH, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak