Mitologiak (sekuentzia didaktikoa) / Edex (Hordago! programa, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, sinismenei buruzkoa.Alkoholari buruzko sineskeriak zalantzan jartzeak erabaki arrazoituak hartzen laguntzen du; izan ere, sineskeria horiek ez dira buruko elaborazio sinpleak; aitzitik, ekintzarako prestatzen gaituzte. Edari alkoholdunei buruzko informazio arrazionalak jokoan dauden inplikazioak modu erreflexiboan kontuan hartzen lagunduko du, edozein erabaki hartu aurretik.