Benetan nahi nukeena... (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, taldearen-presioari buruzkoa.Nerabezaroan, berdinen presioa nabarmendu beharra dago, batez ere. Lagunek presioa egiten dute taldean, talde-nortasuna sendotzeko asmoz.Beraz, autoafirmazioan trebatzea beharrezkoa da, bakoitzaren iritziei eusteko gai izateko. Horretarako, eraginkortasunez komunikatzen ikasi behar dute, euren borondatea behar bezala adierazteko eta gainerakoak errespetatzeko.
DBH, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak