Oso zaila da erabakiak hartzea, gero! (sekuentzia didaktikoa) - Edex (Bilbo : EDEX, 2011)
"Hordago!" programaren Sekuentzia Didaktikoa, erabakimen-prozesuari buruzkoa.Aukera guztien abantailak eta desabantailak aztertutakoan, egoera bakoitzean egokiena omen den erantzuna aukeratzeko gai izatea eta autonomiaz egitea (gainerakoen iritziak kontuan hartuta, baina nork bere iritziei eutsita) ariketa garrantzitsua da oso.Erabakiak hartzeko modua eta hartutako erabakien mota baldintzapen ugaritara daude lotuta. Dena dela, ikasi egin daitekeen prozesua da. Drogei dagokienez, neurri handi batean, erabakitze-prozesua hobetu behar da.
DBH, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak