Ikasleek etxetik on-line lan egiteko materialen bilduma: baliabide digitalen aukeraketa bat - EIMA Katalogoa (2020)
Irakasleek eskola-emankizunetan erabiltzeko materialen zerrenda bat osatu dugu. Haur Hezkuntzarako, Lehen Hezkuntzarako, Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzarako eta Batxilergorako hainbat formatutako materialak dira: webguneak, Word dokumentuak, PDFak... EIMA Katalogoak material guztien erreferentzia ematen du eta horietako batzuk EIMA Katalogoaren webgunearen bidez kontsultatu eta deskargatu daitezke; beste batzuk, berriz, materiala eskegita dagoen jatorrizko lekura eramaten duen estekaren bidez kontsultatuko dira.
Keywords: Baliabide digitalak