Ikasleek etxetik on-line lan egiteko materialen bilduma : ikus-entzunezkoak on-line / egilea, EIMA Katalogoa (EIMA etxetik, 2020)
Etxeko epeltasunean gozatzeko, adin guztietarako ikus-entzunezkoen bilduma bat dakarkizuegu proposamen honetan: haurrentzako eta helduentzako filmak, askotariko gaiak jorratzen dituzten dokumentalak, zientziari eta literaturari buruzko telesaioak, antzerki-emanaldiak, eta haur eta gazteentzako literatura-lanak (bideo-ipuinak). Baliabide gehienak Interneteko beste webgune batzuetatik ekarri dira eta EIMA Katalogoaren bidez ere ikus daitezke.