Ikasleek etxetik on-line lan egiteko materialen bilduma: dokumentalen bilduma bat / egilea, EIMA Katalogoa (EIMA etxetik, 2020)
DBH eta Batxilergoko ikasleekin erabiltzeko online material ugari aurkituko duzue atal honetan, eta irakasle eta gurasoek ere bideo interesgarriak topatuko dituzue. Dokumentalen eta erreportajeen aukeraketa honetan askotariko gaiak landu dira, eta, orotara, 300dik gora dokumental dituzue ikusgai. Horietako gehienak EITBtik eta Argia Multimediatik ekarri ditugu. Halaber, EIMA Katalogoan dokumental gehiago ikus ditzakezue, eta, iragazkiak erabiliz, zuen interesen araberako bilaketak egin ditzakezue.