Bakea dut izena - Obiols, Anna; Subi (Bartzelona : Edebé-Giltza, 2007)
Gerran dagoen herrialde bateko neska batek gutun bat idazten du; bertan gerran egoteak suposatzen duena kontatzen dio irakurleari. Bere ezinak, bere nahiak, beldurra, iluntasuna eta bakardadea. Azken orrialdean, berriz, gerra denboran egin ezin den guzti hori bake egoeran egin daitekeela azaltzen du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Sóc la Pau
Keywords: Album ilustratuak; Bakea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Gerra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura