Bakea dut izena / testua, Anna Obiols ; irudiak, Subi - Obiols, Anna (Tren urdina (Giltza), 2007)
Gerran dagoen herrialde bateko neska batek gutun bat idazten du; bertan gerran egoteak suposatzen duena kontatzen dio irakurleari. Bere ezinak, bere nahiak, beldurra, iluntasuna eta bakardadea. Azken orrialdean, berriz, gerra denboran egin ezin den guzti hori bake egoeran egin daitekeela azaltzen du.