Saguak mendiari / iturria, "Berria" egunkaria (Kirmen Uribe) ; irakurlea, Txaro Navarro ; grabazioaren egilea, Pako Eizagirre - Uribe, Kirmen; Urkola, Maribi; Eizagirre, Pako (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...