Apa-apa : irakurtzeko eta idazteko liburuxka : gida - Falgás Isern, Margarita; Marzo Castillejo, Rosa (Bartzelona : Teide, 2005)
"Apa-apa" irakurtzeko eta idazteko liburuxka proposamena hamabi liburuxkak eta gida didaktiko batek osatzen dute. Ikastetxean idatzizko hizkera bere bi trebetasunen bidez lantzea da helburua: irakurmenaren eta idazmenaren bidez alegia.
Bibliografia: 31. or.
Haur Hezkuntza
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak