Apa-apa : irakurtzeko eta idazteko liburuxka : gida / Margarita Falgás, Rosa Marzo - Falgás Isern, Margarita (Apa-apa (Teide), 2005)
"Apa-apa" irakurtzeko eta idazteko liburuxka proposamena hamabi liburuxkak eta gida didaktiko batek osatzen dute. Ikastetxean idatzizko hizkera bere bi trebetasunen bidez lantzea da helburua: irakurmenaren eta idazmenaren bidez alegia.