Zoriontsu al zara? / iturria, "Diario de Noticias" (Karmele Jaio) ; irakurlea, Pako Eizagirre ; grabazioaren egilea, Pako Eizagirre - Jaio, Karmele; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...