Kopiak - Jaio, Karmele; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) ([S.l.] : [s.n.], 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...
Keywords: Podcastak; Audio-liburuak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Audioak; Helduentzako Literatura