Eulia / iturria, "Narrazioak" (Joseba Sarrionandia) ; irakurlea, Iñaki Otaegi ; grabazioaren egilea, Pako Eizagirre - Sarrionandia, Joseba; Otaegi, Iñaki; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2012)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...