Teatro testuak (mikelmartinez.eus) / Mikel Martinez - Martinez Etxarri, Mikel (Mikel Martinez, 2020)
Euskarazko hainbat teatro testuen bilduma, itzulpenak, euskaraz sortuak, haurrentzat, amonentzat, monologoak, biologoak... Interesgarria, baina paperean argitaratzeko zaila den guzti hori. Hartu nahi duzuna. Bidaliguzu zeurea!