Merkatari aberatsaren morroia / iturria, "Obabakoak" (Bernardo Atxaga) ; irakurlea, Raul Lopez de Munain ; grabazioaren egilea, Pako Eizagirre - Atxaga, Bernardo; Lopez de Munain, Raul; Eizagirre, Pako; Irazu Garmendia, José Irazu Garmendia, Joseba; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Irazu Garmendia, José Irazu Garmendia, Joseba; Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2007)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...