Hau pasada bat da! / iturria, "Ezer baino lehen" (Arantxa Iturbe) ; irakurlea, Itziar Garmendia ; grabazioaren egilea, Pako Eizagirre - Iturbe Maiz, Arantxa; Ayarza Garmendia, Itziar; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...