Lagun berezi bat / egilea, Aitor Arana ; marrazkilaria, Aitziber Alonso - Arana, Aitor (Gaztetxo! (Ibaizabal), 2007)
Asierrek bere anaia nagusia zuen lagunik handiena. Baina bakarrik geratuko da, anaia beste ikastetxe batera joaten denean. Gainera, etxe ondora etorriko diren bizilagun berriek, beren jokaera nazkagarriarekin, ez dute gauzak argitzen lagunduko. Giro nahasi honetan, Asierrek lagun misteriotsu eta berezi baten aldeko jarrera hartuko du, gertatzen dena gertatzen dela.