Nirea txikia da / iturria, "Erotik" (Antton Kazabon) ; irakurlea, Pako Eizagirre ; grabazioaren egilea, Pako Eizagirre - Kazabon, Antton; Eizagirre, Pako (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...