Neska bat ezkontza jantzian / iturria, ezezaguna ; idazlea, Anjel Lertxundi ; irakurlea, Pako Eizagirre ; grabazioaren egilea, Pako Eizagirre - Eizagirre, Pako; Lertxundi, Anjel; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...