Amona - Kristof, Agota (1935-2011); Navarro, Txaro; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) ([S.l.] : [s.n.], 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Baliabide digitalak; Podcastak; Helduentzako Literatura