Amona / iturria, "Kuaderno handia" (Agota Kristof) ; irakurlea, Txaro Navarro ; grabazioaren egilea, Pako Eizagirre - Kristof, Agota (1935-2011); Navarro, Txaro; Eizagirre, Pako; Eizagirre Irure, Pako (1946-); Eizagirre Irure, Pako (1946-) (Literatur printzak hitz lauz (Pako Eizagirre), 2008)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan, "literatur printzak" entzun ahalko dira. Podcast laburrak dira euskal idazle ezagunen testuekin: egunkarietako artikuluak, liburuetako pasarteak...