Amaroatxo : euskal mitologiaren atari txikia (2012)
Mitologiaren mundua gustatzen zaizu? Bai! Orduan hemen duzu zure txokoa. Zure aiton-amonen aiton-amonek ni bezalako pertsonaia mitologikoetan sinesten zuten, eta elezahar ugari zekizkiten, eta zuk? Hasi zaitez buruari eragiten eta irudimena lantzen! Hemen duzu aukera, Euskal Mitologiaren mundua ezagutzearekin batera hizkuntza landuko duzu, eta ongi pasako duzu!