Gerrako ahotsak - Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar) (2002)
Webgune hau 1936ko gerrari eta frankismoari buruzko testigantzen bilduma da. Historia liburuetako kontakizunak ezagutzen ditugu, baina ba al dakigu nola bizi izan zuten biktimek eta lekukoek guda eta gudaostea? Jasotako testigantzek Gerra Zibilaren beste ikuspegi bat ematen digute, gertukoa eta zuzenekoa.
Keywords: Baliabide digitalak; Euskara -- Ahozko ondarea; Oroimen kolektiboa; Euskal Herria -- Historia -- 1936-1939 (36ko Gerra); Erreferentzia-materialak; Eduki digital didaktikoak