Gazte gara gazte - Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar) (2002)
Webgune honetan, "Gazte Gara Gazte" proiekturako Ahotsak proiektuan jasotako lekukotasunak bildu ditugu. Euskal Herriko gazteei elkarrizketak egin dizkiegu, batez ere bi gai lantzeko: aisialdia eta hizkuntza. Nola bizi dute aisialdia gazteenek? Nola aldatu dira ohiturak azken urteotan? Zer zaletasun dituzte? Eta euren aisialdian zer leku dauka euskarak? Nola uztartzen dituzte euskara eta erdarak? Guzti horren inguruko lekukotasunak aurkituko dituzu webgune honetan. Eta horrekin batera, gazteenek euskaraz erabiltzen duten gazte hizkeraren euskal hiztegia ere atondu dugu.
Keywords: Baliabide digitalak; Euskara -- Ahozko ondarea; Euskara eta aisialdia; Erreferentzia-materialak; Eduki digital didaktikoak