Kutxaeskola - Edex (Bilbo: Edex)
Lehen Hezkuntzako eta Bigarren Hezkuntzako irakasle eta ikasleek, bai eta senideek ere, makina bat hezkuntza-baliabide aurkituko dituzte (ikus-entzunezkoak, testuak, jolasak, etab.) atari honetan, lau gai hauei lotuta: osasuna, adikzioak, elkarbizitza, trebatasunak. 329 baliabide: idatziak, audioak, animazioak, bideoak, jolasak eta webguneak.
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak