Kontu handiz - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2007)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, mugikorrei buruzkoa. Nereak mugikorra jaso du urtebetetzeko opari legez. Gurasoentzat, oso opari praktikoa da, Nerearekin geratu eta haren bila joan daitezkeelako, batez ere Nerea itsua delako. Bere lagun japoniarrari eta Dani nebari eskatzen die irakasteko zelan funtzionatzen duen eta zenbat erabilera eman diezazkiokeen. Argazkiak egiten eta tonuak jaisten ikasten du. Bere nebak berarekin konpartitzen du opari hau, eta, halaxe, Danik inongo kontrolik gabe bidaltzen eta jasotzen ditu testuzko mezuak, bere planean dituen minutuak agortu arte. Zerbitzua eten egin diotela ikusita, estu eta larri, bere lagunekin harremanetan jarraitu ahal izateko, aspaldiko metodo bat erabiltzen hasten da: uso mezulariak.
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak