Korrika egin eta kontatzea - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2007)
"Solas egiteko ipuinak" bildumako istorio biziduna, tentsioa kudeatzeari buruzkoa. Pertsona bakoitzari dagokio bere gorputza nork ukitzen duen edo nork ukitzen ez duen erabakitzeko eskubidea. Horregatik sentitu zen Elena oso gaizki gizon ezezagun batek ipurdia ukitu zionean. Ikaratu egin zen eta negarrari eman zion. Zorionez,bi gauza garrantzitsu egin zituen: korrika egin ihes egiteko eta kontatu laguntza eskatzeko.
LMH, 3-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak