Letratxoa - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2007)
"Solas egiteko ipuinak" bildumako istorio biziduna, erronkei aurre egiteari buruzkoa. Elena beldur da. Gurasoei matematikan nota txarrak atera dituela esan behar die. "G", "gutxiegi" atera duen lehen aldia da eta ez daki nola jokatu behar duen. Tartetxo bat igaro ondoren, gurasoei kontatzera ausartzen da. Harriduraz ohartzen da "g" letrarekin "gutxiegi" ez ezik, "gaitua" ere idazten dela.
LMH, 3-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak