Komunaren hondamena - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2007)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, jarduerari eta atsedenari buruzkoa. Bizitzan badago kiratsa darien gauza ugari: alferkeria, nagikeria, konformismoa. Badago, ordea, usain zoragarria duten beste gauza asko, esate baterako, Nereari gertatu zitzaiona ikasle guztiek eskolako komunak garbi izateko duten eskubidea aldarrikatu zuenean. Ipuin honek zoragarri usaintzen du.
LMH, 3-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak