Ezinezko ezin hobea / egilea, Gladys Herrera Patiño - Herrera Patiño, Gladys (Solas egiteko ipuinak, 2007)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, jarduerari eta atsedenari buruzkoa. Bizitzan lehen aldiz, Josuri burua hutsik gelditu zaio azterketa batean. Orria zuri dauka eta arras kezkatuta dago. Berak, beti gelako onena izan denak, ez die gurasoei eta irakasleei huts egin nahi. Nota txarrik ez ateratzeko, Elenaren azterketa kopiatzen du. Hala eta guztiz ere, Elena ez dator bat bere erabakiarekin, eta Josuk ondorioei aurre egin beharko die. Ezin hobea izatea ezinezkoa da, zorionez.