Esaten dutena esaten dutela - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2007)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, jarduerari eta atsedenari buruzkoa. Nereak bere neba Daniri ipuin baten zati bat kontatzen dio eta bukatu gabe uzten du. Dani jakiteko irrikatzen geratzen da. Jakingura asetzearren, azal gorridun liburu hura, Nerea irakurtzen hasi den hura, kosta ahala kosta eskuratzen du, eta pixkanaka haren letrak irensten ditu.
LMH, 3-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak