Loturak eta edalontziak - Herrera Patiño, Gladys (Bilbo : Edex, 2007)
"Solas egiteko ipuinak" osasunerako eta elkarbizitzarako hezkuntza programako animazio bildumaren istorio biziduna, jarduerari eta atsedenari buruzkoa. Eguneroko bizitzan badira erraz apurtzen diren gauzak, batez ere, beirazkoak, toskazkoak edo portzelanazkoak. Gauzak apurtzen direnean, sendotu edo ahuldu egiten den zerbait agertzen da aldi berean: konfiantza. Batzuetan, edalontzi batek loturak sorrarazten ditu, Elenak kontatzen duen bezala.
LMH, 1-6 mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak